Svastara
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svastara

Ovde mozete pisati o svemu i svacemu :)

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Da li verujete u ljude koji vracaju?

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Veljko

Veljko

Broj poruka : 118
Datum upisa : 23.10.2008
Godina : 37

Da li verujete u ljude koji vracaju? Empty
PočaljiNaslov: Da li verujete u ljude koji vracaju?   Da li verujete u ljude koji vracaju? Icon_minitimeSub Okt 25, 2008 5:29 pm

Ja iskreno ne verujem... mada kako cujem sta sve pricaju ljudi.... mozda i pocnem da verujem...stvarno je strasno...Da vidimo sta vi mislite o tome Cool
Nazad na vrh Ići dole
http://www.tdiradio.com
_Sanja_

_Sanja_

Broj poruka : 27
Datum upisa : 26.10.2008
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: Da li verujete u ljude koji vracaju?   Da li verujete u ljude koji vracaju? Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 3:48 am

Ne razumem pitanje..
Nazad na vrh Ići dole
Aleksandar

Aleksandar

Datum upisa : 25.10.2008
Godina : 40

PočaljiNaslov: Re: Da li verujete u ljude koji vracaju?   Da li verujete u ljude koji vracaju? Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 3:20 pm

ja lichno ne verujem u to mada iz zezova dam drugarici sholju kad pijemo kod nje kafu i ona tako pricha i ja kao klimam glavom cyclops
Nazad na vrh Ići dole
Veljko

Veljko

Broj poruka : 118
Datum upisa : 23.10.2008
Godina : 37

PočaljiNaslov: Re: Da li verujete u ljude koji vracaju?   Da li verujete u ljude koji vracaju? Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 4:18 pm

_Sanja_ ::
Ne razumem pitanje..

Pa da li verujes u osobe koje proricu buducnost(sudbinu) na bilo koji nacin?Ljude koji predvidjaju stvari...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.tdiradio.com
_Sanja_

_Sanja_

Datum upisa : 26.10.2008
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: Da li verujete u ljude koji vracaju?   Da li verujete u ljude koji vracaju? Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 10:12 pm

Tako sam prvo i mislila,ali mi onda Matey rece da to nije to,nego ljudi koji vracaju "dugove" bla bla.. Matey pig pig pig pig
Hahahaha pa definitivno im ne verujem,ali me slatko nasmeju.. Pogotovo legenda Milan hahahaha cheers Laughing Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Da li verujete u ljude koji vracaju?   Da li verujete u ljude koji vracaju? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Da li verujete u ljude koji vracaju?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Na koji nacin dolazite do sex-a?
» Da li verujete u ljubav na prvi pogled?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Svastara :: *Forum* :: ***OTVORENA DISKUSIJA***-
Skoči na: