Svastara
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svastara

Ovde mozete pisati o svemu i svacemu :)

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

**Ljubomora**

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Veljko

Veljko

Broj poruka : 118
Datum upisa : 23.10.2008
Godina : 37

**Ljubomora** Empty
PočaljiNaslov: **Ljubomora**   **Ljubomora** Icon_minitimePet Okt 24, 2008 5:10 pm

Koliko ste ljubomorni?
Dokle ste sve isli zbog ljubomore?
Mane, prednosti?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.tdiradio.com
OslepoSam-OgluvoSam

OslepoSam-OgluvoSam

Broj poruka : 5
Datum upisa : 24.10.2008
Godina : 33

**Ljubomora** Empty
PočaljiNaslov: Re: **Ljubomora**   **Ljubomora** Icon_minitimePet Okt 24, 2008 5:48 pm

Nisam ljubomoran uopste,lepo kazem devojci,idi zezaj se,uzivaj,necu nista da ti branim,samo nemoj da me varas Very Happy...
Nazad na vrh Ići dole
Veljko

Veljko

**Ljubomora** Empty
PočaljiNaslov: Re: **Ljubomora**   **Ljubomora** Icon_minitimeSub Okt 25, 2008 2:07 am

OslepoSam-OgluvoSam ::
Nisam ljubomoran uopste,lepo kazem devojci,idi zezaj se,uzivaj,necu nista da ti branim,samo nemoj da me varas Very Happy...

"Samo t0liko" Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Aleksandar

Aleksandar

Broj poruka : 27
Datum upisa : 25.10.2008
Godina : 40

**Ljubomora** Empty
PočaljiNaslov: Re: **Ljubomora**   **Ljubomora** Icon_minitimeSub Okt 25, 2008 9:39 pm

xaxaxaxaxaxaxaxaxa da...saaaaamo toliko Smile
ja sam ljubomoran,jako ali ono...nauchio sam kako da kontrolishem to jer sada stvarno nemam razloga da ne verujem u lepshu polovinu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Veljko

Veljko

**Ljubomora** Empty
PočaljiNaslov: Re: **Ljubomora**   **Ljubomora** Icon_minitimeSub Okt 25, 2008 9:58 pm

Nazgul ::
xaxaxaxaxaxaxaxaxa da...saaaaamo toliko Smile
ja sam ljubomoran,jako ali ono...nauchio sam kako da kontrolishem to jer sada stvarno nemam razloga da ne verujem u lepshu polovinu Smile

Kazem ja da je poverenje najbitnije Smile
Nazad na vrh Ići dole
_Sanja_

_Sanja_

Datum upisa : 26.10.2008
Godina : 34

**Ljubomora** Empty
PočaljiNaslov: Re: **Ljubomora**   **Ljubomora** Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 3:05 am

Hahahaha um.. pa poprilicno.. Smile Mada nisam pravila neke frke oko toga,do sada nije bilo potrebe.. Malo ljubomore skodi,cisto da vidis da znacis partneru,ali ako to prelazi granicu normale dovodi do unistenja veze a mozda i gorih stvari.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lady_Hawk

Lady_Hawk

Broj poruka : 3
Godina : 44

**Ljubomora** Empty
PočaljiNaslov: Re: **Ljubomora**   **Ljubomora** Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 8:45 pm

Ako vam je potrebna ljubomora da biste provjerili koliko znacite momku/djevojci, onda od toga nema nista, ljubomora je bolest a ne emocija, znaci ako nekog volis trebalo bi da mu i vjerujes.....sve u svemu ljubomora nije zdrava za vezu a ni za osobu koja gaji takvo osjecanje, a pogotovo za osobu prema kojoj se osjeca. E sad da odgovorim najzad na pitanje, ne nisam ljubomorna, vjerujem i postujem onoliko koliko ocekujem da se i meni vjeruje i da me se postuje, eto.
Nazad na vrh Ići dole
_Sanja_

_Sanja_

Datum upisa : 26.10.2008
Godina : 34

**Ljubomora** Empty
PočaljiNaslov: Re: **Ljubomora**   **Ljubomora** Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 10:05 pm

Ja i dalje tvrdim da mala doza prija.. Ni jedna moja veza nije propala zbog toga.. Ljubomora je i te kako vrsta emocije.. ponovo se ogranicavam UMERENOM ljubomorom..
Nazad na vrh Ići dole
Veljko

Veljko

**Ljubomora** Empty
PočaljiNaslov: Re: **Ljubomora**   **Ljubomora** Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 10:42 pm

Ali ko god kaze da nije NI MALO ljubomoran, smatram da laze, nemoguce je da ako nekog volis ne budes ljubomoran...
Nazad na vrh Ići dole
Aleksandar

Aleksandar

Datum upisa : 25.10.2008
Godina : 40

**Ljubomora** Empty
PočaljiNaslov: Re: **Ljubomora**   **Ljubomora** Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 10:55 pm

Veljko ::
Ali ko god kaze da nije NI MALO ljubomoran, smatram da laze, nemoguce je da ako nekog volis ne budes ljubomoran...

e to,svako je u odredjenoj meri ljubomoran a samo je pitanje koliko pokazuje to Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

**Ljubomora** Empty
PočaljiNaslov: Re: **Ljubomora**   **Ljubomora** Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

**Ljubomora**
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Svastara :: *Forum* :: ^^Osecanja, Ljubav, Sex^^ :: Osecanja-
Skoči na: