Veljko
Broj poruka : 118 Datum upisa : 23.10.2008 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Naslov: Da li znate da volite? Pet Okt 24, 2008 5:45 pm | |
| Pa...znate li?
Sta je po vama uopste ljubav?
Kako je prepoznati?
I da, kako nekoj osobi dati do znanja da je volite? Po meni, ljubav znaci uzajamno davanje i uzimanje... Kada si spreman za nekog uciniti bukvalno sve... Kada...ma kada mi je dovoljno samo da postoji i da je srecna (ta osoba) bez obzira na to da li smo zajedno... A dovoljan je samo jedan pogled, ili osmeh da shvatis da si nekome sve... Joj kako sam in love | |
|
Aleksandar
Broj poruka : 27 Datum upisa : 25.10.2008 Godina : 40 Lokacija : la la land
| Naslov: Re: Da li znate da volite? Ned Okt 26, 2008 3:05 pm | |
| pa...mislim da znam,ali svako ima drugachiju sliku ljubavi tako da valjda i zavisi od osobe sa kojom sam u ljubavi a ljubav...pa to ti je ono kad se baka i deka sa njihovih 70 i kusur godina drze za ruke i sede na klupi i gledaju zaljubljeno ljubav se prepozna sama,kada vidish da ne mozesh bez nje,da ti je u glavi non stop,da ti dodje da je pozovesh iako te je iznervirala najvishe na svetu...e to su prvi simptomi pokazujem joj da je volim chim pochnem da se otvaram,da pricham o nekim stvarima o kojima inache cutim,da joj iz chista mira kazem da je volim i da mi treba... | |
|
_Sanja_
Broj poruka : 27 Datum upisa : 26.10.2008 Godina : 34 Lokacija : Arandjelovac :)
| Naslov: Re: Da li znate da volite? Ned Okt 26, 2008 10:37 pm | |
| Pa diskutabilno.. svako voli na svoj nacin,a zavisi kako kome to odgovara.. Ljubaaaaaaav,ljuuuubav.. za ljubav zaakoni ne vazeeee.. na na na.... Evo sta deca kazu Ljubav je ono kad se volite....i ljubite....i kad vam srce drnda Prepozna se... pa to je bar lako,imas leptirice u stomaku,stalno mislis na tu osobu,osecas se lepse.. imas inspiraciju za mnoge stvari,jedva cekas da je vidis,zagrlis,poljubis.. da je dodirnes.. kad ti i tisina sa tom osobom prija,kad se razumete pogledima.. kad ti je dovoljno da pomislis na nju pa da ti se oboji ceo svet i budes na sedmom nebu.. i tako Kako pokazujem? Na mnoge nacine.. ja cak i ljutnjom pokazujem da nekoga volim.. (tipa,neko ko mi ne znaci i ne moze da me iznervira).. radim stvari koje inace ne bih,umiljata sam i tako.. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li znate da volite? | |
| |
|